Voor wie? - Referenties

Klanten die inmiddels ervaren hebben wat het betekent om met De Waal Training & Consultancy samen te werken vertellen hierover:

De trainer heb ik ervaren als deskundig. Zij kan goed en duidelijk uitleggen en heeft veel ervaring hiermee. Zij verlevendigt de theorie met goede praktijkvoorbeelden. Daardoor wordt duidelijk waar het om gaat en kun je het beter onthouden. Zij heeft een open oog en oor voor de specifieke problemen van de cursisten en probeert samen een oplossing te zoeken aan de hand van de theorie. Zo wordt de theorie direct in praktijk gebracht. Omdat zij dit in de groep doet, leren alle cursisten ervan.
onderzoeker uitkeringsinstantie, training

Ik heb je leren kennen als een betrokken, rustige, degelijke, deskundige en vooral professionele collega, die afspraken nakomt, opdrachten realiseert en de doelen van de afdeling altijd als focus houdt. Je hebt op vasthoudende wijze moeilijke en ondoorzichtige trajecten inzichtelijk gemaakt en geprofessionaliseerd. Je collegiale opstelling en vooral je professionele houding zijn daarbij positieve eigensachppen die doelen dichterbij brengen.
manager opleidingsafdeling energiebedrijf
meer referenties...
     
   
“Docenten openen de deur,
maar je moet zelf
naar binnen gaan.”

Chinees spreekwoord
 
Home      Sitemap    Webdesign: DG Graphic Design © 2008-2020